Jegyek

Vinales: „Még keményebben kell küzdenünk”

MotoGP
Vinales: „Még keményebben kell küzdenünk”
2017.10.11. 17:48
A Yamaha motorosa tisztában van vele, hogy nem lesz egyszerű ledolgozni a Marc Marquezzel szembeni ponthátrányát, ám éppen ezért még motiváltabban utazik Motegibe.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Maverick Vinales parádés formában kezdte a 2017-es szezont: a tesztek letarolása után az első két futamát megnyerte a Yamahával, majd Le Mans-ban is diadalmaskodott még, s az évad első harmadánál még a világbajnoki cím fő várományosának tűnt. Azóta azonban rendkívül ingadozó a spanyol teljesítménye, így a tengerentúli fordulók előtt már csak a harmadik helyen áll az összetettben, lemaradása ráadásul már egy győzelemnyinél is nagyobb, egész pontosan 28 pont a hondás Marc Marquezzel szemben.

Vinalest ugyanakkor optimizmussal töltheti el az előző két helyszínen mutatott nyers tempója, amelynek köszönhetően Misanóban és Aragónban is pole-pozíciót szerzett – más kérdés, hogy aztán a versenyeken az eső, illetve a gumik miatt végül mindkétszer negyedik lett. A yamahás tudja, hogy több ilyen futam nem fér bele, ha a végsőkig harcban akar maradni a címért, ám éppen ezért még az eddigieknél is motiváltabban készül Motegire – a fiatal motoros így nyilatkozott csapata sajtóközleményében:

„A soron következő Japán Nagydíj nagyon különleges számomra, mivel ez az egyik kedvencem a szezonban, nem mellesleg a Yamaha hazai versenye. Remélem, jó munkát végzünk és további pontokat fogunk szerezni a bajnokságban, ami kulcsfontosságú, ha tovább akarunk harcolni a címért. A következő versenyeken még az eddigieknél is keményebben kell dolgoznunk. Motiváltan folytatjuk a küzdelmet, noha nem lesz egyszerű csökkenteni a különbséget a vb-éllovashoz képest. Megpróbálok még keményebben dolgozni és még erősebb teljesítményt nyújtani Japánban. Biztos vagyok benne, hogy a Motegibe kilátogató fantasztikus szurkolók segítségével képesek leszünk száz százalékot nyújtani.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: