Jegyek

Pedrosa: „Olyan volt, mintha jégen motoroztam volna”

MotoGP
Pedrosa: „Olyan volt, mintha jégen motoroztam volna”
2017.09.11. 10:36
Idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta a San Marinó-i Nagydíjon a Repsol Honda világbajnoka, aki mindössze a két pontot érő 14. helyen futott be az esős misanói futamon.
 
Elindult Instagram-csatornánk: kövesd legújabb közösségimédia-platformunkat, ahol friss és exkluzív helyszíni képekkel, valamint a versenyhétvégék legérdekesebb fotóival szolgálunk majd! A P1race Instagram-csatornája ide kattintva érhető el. (x)

Bár a szezon korábbi részében úgy tűnt, még akár Dani Pedrosa is beleszólhat az összetett elsőség sorsába, az utóbbi néhány futamon viszont folyamatosan nőtt a hátránya az éllovasokkal szemben. A misanói hétvége után pedig gyakorlatilag már csak matematikai esélye maradt a hondásnak, aki idei egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta az esős futamon: miközben csapattársa nyert, addig ő csupán a 14. helyen látta meg a kockás zászlót – még az egyszer bukó Cal Crutchlow is előtte futott be.
 
Ahogy az várható volt, a könnyű testalkata miatt olykor előnyben, olykor hátrányban lévő Pedrosának elsősorban a gumik felmelegítésével adódott problémája: „Nagyon nehéz versenyen vagyunk túl. Sajnos végig nagyon szenvedtem, mivel egyszerűen nem tudtam felmelegíteni a gumikat” – nyilatkozta a spanyol versenyző a Repsol Honda sajtóközleményében. „Olyan volt, mintha jégen motoroztam volna.”
 
„Délelőtt a bemelegítő edzésen elestem, és noha megpróbáltuk megoldani a problémákat, nem tudtunk rájönni, hogyan lehet kiküszöbölni ezt. Rettenetesen lassú voltam, minden egyes kanyarban egy bukást kockáztattam. Csak a végén, amikor már jóval kevesebb víz volt a pályán, akkor tudtam valamelyest felmelegíteni az abroncsokat, mire a köridőim rögtön majdnem négy másodperccel feljavultak. Most már csak a következő futamokra koncentrálunk, hogy megpróbáljunk jobb eredményeket elérni.”

 
Fotó: Repsol Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: