Jegyek

Ők hatan esélyesek az Avintia két ülésére

MotoGP
Ők hatan esélyesek az Avintia két ülésére
2017.08.12. 18:02
A Ducati szatellit alakulatának vezetője ezúttal meg is nevezte azokat a versenyzőket, akikkel tárgyalnak a 2018-as helyekről – a jelenlegi páros mellett csak egy MotoGP-s pilóta van közöttük.
 
Ha idén Te is a helyszínen tekinted meg a spielbergi hétvégét, küldd el nekünk rövid élménybeszámolódat vagy a versenyen készült fotódat, mi pedig a legjobbakat megosztjuk honlapunkon vagy Instagram-csatornánkon. A beszámolókat és a képeket az info@p1race.hu címre várjuk! (x)

Bár még csak augusztust írunk, de már csak az Avintia Racing nem jelentette be egyik 2018-as versenyzőjét – sőt, összességében is már csak néhány hely kiadó a MotoGP jövő évi rajtrácsán: az Apriliánál szinte biztosan Scott Redding érkezik Sam Lowes helyére, az Asparnál is valószínűsíthető Karel Abraham maradása, az LCR-nél alighanem Takaaki Nakagami kapja a második motort, míg a Marc VDS-nél többek között Lowes és Stefan Bradl is esélyesnek tűnik Franco Morbidelli csapattársának.

Az Avintia Racingnél ellenben még egyik hely sorsa sem dőlt, Raul Romero csapatvezető azonban a Motorsport.com szakoldalnak most konkrétan elmondta, kik esélyesek a jövő évi ülésekre: „Két üres helyünk van, és négy másik versenyző érdeklődik irántunk. Emellett természetesen Barberával és Bazzal is újra aláírhatunk. Tito Rabattal, Xavier Simeonnal, Mika Kallióval és Yonny Hernandezzel tárgyalunk: mindegyikükkel beszéltem már, és mindannyian tudják, mit kértem tőlük. Nekik sietős a dolog, nem nekem” – fogalmazott Romero.

Baz és Barbera mellett egyedül Rabat versenyez jelenleg is a királykategóriában a fenti hatosból, s az ő érkezését már hetek óta pletykálják, így valószínűleg a korábbi Moto2-es világbajnok lehet az egyik befutó. Kallio jelenleg a KTM tesztpilótájaként dolgozik, s jelenleg is szabadkártyásként vesz részt az Osztrák Nagydíj hétvégéjén; Yonny Hernandez az évad első felében a Moto2-ben indult, ám a nyári szünetben szakították a csapatával; Ximeon pedig a középső kategória 2010-es indulása óta ott szerepel, s mindezidáig egy futamgyőzelmet tudott felmutatni.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: