Jegyek

Péntek reggelre sem javult Hayden állapota

Superbike
Péntek reggelre sem javult Hayden állapota
2017.05.19. 11:15
Újabb közleményt adott ki az amerikai motorost ápoló cesenai kórház, amelyben az egyetlen pozitívum, hogy „stabilnak” írják le a korábbi világbajnok állapotát, amely azonban még mindig „rendkívül kritikus”.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Nicky Hayden szerda délután, Rimini közelében szenvedett balesetet: épp kerékpáredzést tartott, amikor elütötte őt egy autó, az ütközés erejétől pedig a motorháztetőn landolt és a szélvédőt is betörte. A MotoGP 2006-os világbajnokát azonnal a közeli kórházba vitték, majd még aznap este átszállították a cesenai intézménybe, amelynek intenzív osztályán azóta is ápolják.
 
Péntek délelőtt újabb közleményt adott ki a kórház az amerikai versenyzővel kapcsolatban, ám jó hírekkel ezúttal sem tudtak szolgálni: „Az állapota stabil, ugyanakkor továbbra is rendkívül kritikus, nem történt változás az előző napokhoz képest” – olvasható a rövid tájékoztatás, amelyben továbbra sem bocsátkoznak jóslatokba az orvosok a várható fejleményeket illetően.
 
Ebben legfeljebb az tekinthető pozitívumnak, hogy ezek szerint nem romlott Hayden állapota, ugyanakkor a súlyos agykárosodás és a további sérülések, amelyekről már csütörtökön beszámoltak az orvosok, semmiképp sem tekinthetők biztatónak, ahogy az sem, hogy nem hivatalos információk szerint továbbra sincs műthető állapotban a Superbike-világbajnokság szereplő Red Bull Honda istálló motorosa.

Fotó: Red Bull Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: