Jegyek

Rendeld meg nálunk a jegyedet a WTCC hungaroringi...

WTCR
Rendeld meg nálunk a jegyedet a WTCC hungaroringi versenyére!
2017.04.18. 11:27
Szeretnéd a helyszínen átélni a túraautó-világbajnokság magyarországi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár nálunk is megvásárolhatod a belépődet a hungaroringi futamra!
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

A Hungaroring hosszú évek óta a versenyzők és a nézők egyik legkedveltebb helyszíne a túraautó-világbajnokság versenynaptárának, amely nem kis részben Michelisz Norbinak, a Zengő Motorsportnak és az elképesztő hangulatot teremtő magyar szurkolóknak köszönhető.
 
Idén akár Te is átélheted ezt a fantasztikus légkört, az Ostermann Kft. jóvoltából ugyanis akár honlapunk jegyshopján keresztül is megrendelheted belépődet a május közepén sorra kerülő magyarországi versenyre!
 
A jegyrendelési felület és az ezzel kapcsolatos részletek ide kattintva érhetők el – kérjük, mindenki alaposan olvasson végig mindent a jegytípusokkal, jegyárakkal, a fizetéssel és a belépők online, e-ticket formájában való kiküldésével kapcsolatban!
 
Fotó: WTCC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: