Jegyek

Kiosztották az Anthony Delhalle-ról elnevezett emlékdíjat

Egyéb motorsport
Kiosztották az Anthony Delhalle-ról elnevezett emlékdíjat
2017.04.17. 20:00
A 24 órás versenyt csupán a negyedik helyen zárta, mégsem távozott üres kézzel Le Mans-ból a SERT csapata. Az együttest díjazták elsőként az Anthony Delhalle nevét viselő EWC Spirit Trophy-val.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

A Suzuki Endurance Racing Team kapta meg első alkalommal az Anthony Delhalle EWC Spirit Trophy-t. Az elismerést vasárnap, a Le Mans-i 24 órás verseny után adták át a SERT-nek. Az EWC hivatalos oldala szerint a csapatot elszántságukért, azon képességükért, hogy a legnagyobb megpróbáltatások idején is talpra állnak és az Anthony Delhalle számára is oly kedves hosszú távú versenyzés iránti hűségükért díjazták.
 
A SERT néhány héttel a 24 órás versenyt megelőzően vesztette el francia motorosát, Anthony Delhalle-t, a csapatmenedzser, Dominique Méliand pedig egészségügyi okok miatt maradt távol a futamtól. A csapat a tragédia ellenére is végig összetartott a hétvégi verseny alatt, méltó példát állítva az Endurance szellemiségének.
 
A díjat Delhalle felesége, Jessie adta át Dominique Hébrard-nak és a három versenyzőnek, Vincent Philippe-nek, Etienne Massonnak és Alex Cudlinnak. Az Anthony Delhalle EWC Spirit Trophy-t minden egyes FIM EWC verseny után ki fogják osztani, hogy ezzel is hosszú ideig életben tartsák a tragikus sorsú versenyző, egyben kiváló sportember emlékét.
 
Fotó: FIM EWC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: