Jegyek

Ficza: „A rajtot elrontottam, de élveztem a vezetést” –...

TCR
Ficza: „A rajtot elrontottam, de élveztem a vezetést” – videók!
2017.04.17. 13:09
Eseménydús versenyeken van túl Ficza Feri Bahreinben, a Zengő Motorsport versenyzője egy szolidabb első viadal után pole pozícióból indult a második futamon, majd egy hosszú körökön át tartó küzdelemben végül a hatodik helyet kaparintotta meg.
 
Szeretnéd a helyszínen átélni a WTCC hungaroringi versenyének legendásan kiváló hangulatát, s élőben szurkolni Michelisz Norbertnek és a Zengő Motorsport pilótáinak? Akkor van egy ajánlatunk számodra, hiszen akár jegyshopunkon keresztül is megrendelheted a jegyedet a magyarországi futamra! (x)

Jól rajtolt az első bahreini versenyen Ficza Feri, de aztán a SEAT jobb eleje megsérült egy ütközés után. A magyar pilóta a futam nagy részében védekezésre kényszerült, végül csak a tizenegyedik helyen ért célba.
 

 
Ficza a második futamon a rajt utáni kavarodásban nyolcadiknak esett vissza pole pozícióból. Innen sikerült visszakapaszkodnia a hatodik helyre, majd sikeresen lerázta az üldözőket. Roberto Colciagót már nem sikerült utolérni, de a magyar pilóta így is nyolc értékes pontot mentett.
 

 
A Zengő Motorsport pilótája jelenleg 29 ponttal a kilencedik helyen áll a TCR pontversenyében, 23 pontos hátrányban az éllovas Jean-Karl Vernay-hez képest. A következő helyszín Spa-Francorchamps lesz, ahol Ficza már KIA-val áll rajthoz.

Fotó: Zengő Motorsport Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: