Jegyek

Továbbra is elszántak a Ducati pilótái

Superbike
Továbbra is elszántak a Ducati pilótái
2017.03.19. 12:32
Chaz Davies nem aggódik a thaiföldi bukása miatt, úgy véli, lesz még ideje ledolgozni a hátrányát a pontversenyben. Csapattársa, Marco Melandri szintén elégedett az eddigi produkciójával, de reméli, hogy Aragonban már ő is harcba tud szállni a vezető trióval.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Chaz Davies pozitívan értékelte a szezon első két versenyhétvégéjét, különösen a második thaiföldi futammal kapcsolatban, ahol a tizenkilencedik helyről tört előre a hatodik pozícióba. Hiába nőtt a brit hátránya négy futam alatt harminc pontra Jonathan Rea-vel szemben, Davies így is jobban kezdte az idei évet a tavalyinál.
 
„A hatodik hely mentőöv volt számomra a bukás után” – értékelte a futamot Davies a crash.net szakoldalon. „Marcót követtem, de rosszul ítéltem meg a sebességét. A pálya külső, poros részén még jobban blokkolt a hátsó kerék, mint máskor, ezért történhetett az esés. Még ezzel együtt is tizenöt ponttal többet szereztem eddig, mint tavaly ilyenkor. Hosszú a bajnokság és most jönnek majd azok a pályák, amelyek nekünk kedveznek.”
Marco Melandri számára jól sikerült a legutóbbi forduló, az olasz korábban még soha nem versenyzett a Chang International Circuiten. Melandri egy negyedik és egy harmadik pozíciót csípett el Thaiföldön és még előrébb végezhetett volna, ha nem veszíti el kétszer is a csatát a hajrában Tom Sykesszal szemben.
 
A Ducati olasz pilótája számára az lesz a fő kérdés a következő futamok során, hogy összteljesítményben fel tudja-e venni a versenyt a két Kawasakival és csapattársával. „Jó munkát végeztünk Thaiföldön. Még mindig hiányzik valami, de vannak ötleteink és keményen fogunk dolgozni, hogy utolérjük a riválisokat. Remélem, hogy ez már Aragonban megtörténik.”
 
Fotó: Ducati Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: