Jegyek

Katar-teszt: Nakagami a Marc VDS duója előtt

Moto2
Katar-teszt: Nakagami a Marc VDS duója előtt
2017.03.18. 20:21
Szombaton végre nem szólt közbe az időjárás, így kezdetét vehette a Moto2-esek utolsó előszezoni tesztje, amelynek voltaképpeni első felvonásán a japán érte el a legjobb köridőt, megelőzve Franco Morbidellit és Alex Marquezt.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Pénteken az eső miatt a Moto2-esek egyáltalán nem gurulhattak pályára a katari teszten, ma azonban háromszor bő egy óra keretében megkezdődhetett a munka az utolsó „téli” teszten. Az első etapot Thomas Lüthi, a másodikat Franco Morbidelli zárta az élen, a nap leggyorsabbja azonban a végén robbantó Takaaki Nakagami lett, aki 53 ezredmásodperccel utasította maga mögé olasz ellenfelét.
 
Kettejüket utóbbi csapattársa, a nap során egy kisebb bukást is begyűjtő Alex Marquez követte a sorban, megelőzve a kifejezetten erősnek számító negyedik helyet elérő Hafizh Syahrint. Miguel Oliveira sem panaszkodhat: ötödik helyre hozta be a középső kategóriában most debütáló KTM-et, többek között a már említett Lüthit is maga mögé utasítva.
 
A top10-be ezúttal egy-egy Tech3- és Suter-vázas gép is befért: előbbit Xavi Vierge a hetedik, míg a géposztályba idén visszatérő utóbbi márkát Danny Kent a kilencedik pozícióban képviseli. Kettejük közé az újonc Fabio Quartararo fért még be, míg az első tíz sorrendjét Marcel Schrötter tette teljessé. A háromnapos gyakorlás vasárnap zárul Katarban.
 
A Moto2-es teszt szombati napjának összesített eredményei:

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: