Jegyek

Vinales vs. Marquez csata lesz, de beleszól-e Rossi is? –...

MotoGP
Vinales vs. Marquez csata lesz, de beleszól-e Rossi is? – P1race podcast
2017.03.18. 18:47
Úgy döntöttünk, újjáélesztjük néhány évvel ezelőtt elindított, de néhány epizód után abbamaradt podcast-sorozatunk, s mi sem adhatna erre jobb alkalmat, mint a napokon belül startoló MotoGP-szezon.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

Mennyit jelent Maverick Vinales téli teszteken látott tarolása? Vajon Marc Marquez idén is ugyanazt a kiegyensúlyozott teljesítményt tudja-e nyújtani, mint tavaly? Mire lehet képes Jorge Lorenzo a Ducati nyergében? Mit várunk a halovány előszezont futó Valentino Rossitól vagy éppen a parádésan debütáló újoncoktól? No és persze vajon ki nyeri az egy hét múlva esedékes szezonnyitó Katari Nagydíjat?
 
Többek között ezekre a kérdésekre is megpróbáltunk válaszolni néhány év elteltével újjáélesztett podcastünk első részében, amelyben a MotoGP tesztjeinek tanulságait és a várható esélyeket boncolgattunk. A fentiekben és a podcast során megfogalmazott kérdésekkel kapcsolatban természetesen a Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk: mit vártok a most már tényleg napokon belül kezdődő 2017-es MotoGP-szezontól?

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: