Jegyek

A McLaren is a Formula-E-s szerepvállalással kacérkodik

Formula-E
A McLaren is a Formula-E-s szerepvállalással kacérkodik
2017.03.18. 14:00
Saját csapatot is indíthat a McLaren a Formula-E-ben, de akár az erőátviteli technológia beszállítójaként is csatlakozhat a szériához.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

A McLaren az összes csapatot ellátná erőforrással a 2018/19-es szezontól kezdve, legalábbis a bemutatkozó kampányuk alapján. „Szeretnénk jobban belefolyni a sorozatba technikailag” – nyilatkozta a motorsport.com-nak Zak Brown, a brit vállalat új főnöke. A szakember azt nem fejtette ki, hogy ez pontosan mit is jelentene.
 
„Nagyszerű dolog, hogy demonstrálhatjuk a vezető szerepünket és megmutathatjuk, hogy erre is képesek vagyunk. Szeretnénk nagyobb szerepet vállalni a Formula-E-ben, egyelőre bármi lehetséges. Megvásárolhatunk egy csapatot, saját csapatot indíthatunk, más jellegű együttműködést kezdeményezhetünk egy csapattal, ezzel együtt újfajta területeket fejleszthetünk a szérián belül.”
 
Ha a McLaren a teljes sorozatot szeretné ellátni erőátviteli technológiával, arra legkorábban a 2018/19-es szezonban lesz lehetősége. A Formula-E jelenleg olyan nagyvállalatokat tudhat a soraiban, mint a Jaguar, a Renault és az Audi. A BMW egyre nagyobb szerepet vállal a szériában – jelenleg az Andretti partnereként vesznek részt a bajnokságban –, sőt egy időben a Mercedes is kacérkodott a sorozattal.
 
Fotó: Formula-E Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: