Jegyek

Mercado három bordáját törte, csapata kihagyja a...

Superbike
Mercado három bordáját törte, csapata kihagyja a szezonnyitót
2017.02.16. 05:57
Az argentin versenyző egy motokrossz-edzés során szenvedett sérülést, amely során légmell is kialakult nála, így az orvosok nem engedték, hogy elutazzon a Superbike-vb jövő heti Phillip Island-i nyitányára.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Még el sem kezdődött a Superbike-világbajnokság jubileumi, 30. szezonja, máris itt az első igazán komoly sérülés: a Iodaracing szerda este rövid közleményben adta hírül, hogy versenyzőjük, Leandro Mercado három bordája eltörött egy motokrossz-edzés során elszenvedett balesetben, ráadásul az argentin pilótánál légmell is kialakult, amely adott esetben különösen veszélyes is lehet. A csapat közleménye szerint a Superstock 1000-es kategória 2014-es bajnokának állapota nem kritikus, de az orvosok megtiltották neki, hogy repülőre üljön, amíg a légmellet teljesen meg nem szüntetik.
 
Ez pedig egyúttal azt jelenti, hogy a Iodaracing sem utazik el a jövő heti Phillip Island-i kollektív tesztre és a hétvégi szezonnyitóra. Az istálló eddigi éve amúgy is elég zaklatottan alakult, ugyanis a hírek szerint egy ideig még az indulásuk is veszélyben volt, miután az alakulat nem tudott fizetni az Apriliának. Végül az utóbbi privát teszteken már jelen voltak az RSV4 tavalyi változatával együtt, Mercado kidőlésével azonban leghamarabb csak a második, thaiföldi fordulón állhatnak rajthoz – amennyiben az argentin motoros addigra fel tud épülni sérüléséből vagy találnak a helyére egy beugró versenyzőt.

Fotó: Iodaracing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: