Jegyek

Egy szimulátoros megverte a teljes FE-mezőnyt

Formula-E
Egy szimulátoros megverte a teljes FE-mezőnyt
2017.01.09. 09:15
Először került sor a Las Vegas eRace-re szombaton, amelyen az elektromos széria húsz versenyzője mellett tíz gamer „állt rajthoz”: közülük végül egy szimulátoros vitte el a 200 ezer dolláros fődíjat.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Komoly mérföldkőt ért el szombaton a virtuális versenyzés a Formula-E jóvoltából, hiszen az elektromos versenysorozat pilótái mérhették össze a tudásukat a szimulátoros világ tíz legjobbjával, akiket egy négy fordulóból álló selejtező során választottak ki. A versenyre Las Vegasban került sor, s az alábbi videóban is látható virtuális pályán körözött a 30 fős mezőny, amelyben hiába használtak Formula-E-s gépeket, nyilvánvalóan a gamerek voltak előnyben, hiszen ők nem csak felkészülésre használják a szimulátorokat, hanem rendszeresen ott is versenyeznek.
 
Az első Las Vegas eRace-t így nem meglepő módon egy gamer, a pole-t is bezsebelő Bono Huis nyerte meg, ám ehhez szüksége volt egy utólagos büntetésre is. Az eredetileg elsőként leintett Olli Pahkaláról ugyanis kiderült, hogy több körön keresztül is illegálisan használta a FanBoostot – az igazi versenyhez hasonlóan itt is volt erről közönségszavazás, plusz autót is kellett cserélniük a pilótáknak –, így visszasorolták a harmadik pozícióba. A dobogó második fokára a Formula-E-ben is vitézkező Felix Rosenqvist állhatott fel, ám a 200 ezer dolláros fődíjat Huis vitte el.

Fotó: Formula-E
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: