Jegyek

Vinales: „Nagyszerű érzés lenne legyőzni Rossit”

MotoGP
Vinales: „Nagyszerű érzés lenne legyőzni Rossit”
2017.01.08. 13:53
A Yamaha új versenyzője szerint mindig elégedettséggel tölti el, ha olyan legendák előtt érhet célba, mint új csapattársa vagy épp Marc Marquez. A fiatal spanyol azt is tudja, mi a „Doktor” egyik fő erőssége.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Miután Jorge Lorenzo úgy döntött, a Ducatinál folytatja pályafutását, a Yamaha Maverick Vinalest igazolta le a helyére, aki így Valentino Rossi csapattársa lesz. A Suzukitól érkező pilóta tisztában van azzal, milyen kihívás vár rá a hangvillásoknál: „Nagyon-nagyon nehéz lesz Rossit a pályán megverni. De ha a legjobb szeretnék lenni, őt is le kell győznöm” – nyilatkozta a SpeedWeek.com szakoldalnak.
 
Arra a kérdésre, hogy milyen érzés lenne, ha rögtön első évében sikerülne Rossi fölé kerekednie, így felelt a spanyol: „Nagyszerű lenne. Már a Suzukinál is elégedettséggel töltött el, ha egy-egy versenyen Rossi, Marquez és Lorenzo előtt voltam. Nagyon fontos és jó érzés, ha ilyen legendák előtt érsz célba” – fogalmazott Vinales, aki arra is rámutatott, mi a „Doktor” egyik fő erőssége:
 
„Valentino mindig is nagy harcos volt, ha test a test elleni csatáról volt szó. Ez az egyik fő erőssége, sosem adja könnyen magát. De Marc sem marad el semmiben tőle ilyen szempontból. Kettejük ellen minden lehetőséget ki kell használnod, egészen az utolsó körig, csak úgy lehetsz első a MotoGP-ben” – vélekedett a fiatal pilóta, aki a valenciai teszten mindkét nap a leggyorsabbnak bizonyult.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: