Jegyek

Lorenzo nagy mosollyal az arcán próbálta ki a Ducatit

MotoGP
Lorenzo nagy mosollyal az arcán próbálta ki a Ducatit
2017.01.07. 07:31
A Yamahától távozó ötszörös világbajnok úgy érzi, ugyan vannak gyengeségei a bolognaiak gépének, azokon javítva és az erősségeikre építve jó eredményeket érhetnek el közösen. A spanyol azonban akkor sem lesz csalódott, ha nem harcolhat a vb-címért.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Jorge Lorenzo a tavalyi évadzárót követő kétnapos valenciai teszten próbálhatta ki a Ducati Desmosedicit, ám a hangvillásokkal kötött szerződése értelmében december 31-ig nem nyilatkozhatott nyíltan az olaszokról és a versenygépről. Most azonban már lejárt a tilalom, így a spanyol pilóta, aki kifejezetten biztató eredményt ért el a gyakorláson, végre elmondhatta a véleményét a motorról és a tapasztalatairól:
 
„Nem tudok sok mindent mondani a motorról, de az biztos, hogy rendkívül motivált és boldog vagyok” – nyilatkozta Lorenzo a MotorCycleNews.com szakportálnak. „Amikor kipróbáltam a motort, nagy mosoly jelent meg az arcomon a sisak alatt, és ez nagyon fontos. Természetesen a maximumot akarod kihozni belőle, de rengeteg munka vár még ránk. Elképesztően tehetséges pilóták ellen versenyzünk, akik talán jobbak, mint valaha, és remek motorjuk van.”
„De nekünk is megvannak az erősségeink, amelyeket ki kell használnunk, a gyengepontjainkat illetően pedig lépésről lépésre fejlődnünk kell” – fogalmazott az ötszörös világbajnok. „Nyilvánvaló, hogy van néhány belőle, de minden motornak van, egyszerűen csak dolgoznunk kell rajtuk. Készen állok, hogy minden tapasztalatomat bevessem ennek érdekében, hogy javíthassunk a gépen. Bizonyos szempontokból fantasztikus a motor, míg más területeken fejlődnünk kell.”
 

Lorenzónak a biztató kezdés ellenére sincsenek hiú ábrándjai a 2017-es esélyekkel kapcsolatban: „Mindig a bajnok a favorit, szóval ezúttal Marc. De szerintem ismét szoros lesz a harc: Maverick ott lesz a Yamahával, Valentinóval pedig mindig számolni kell, és Iannone is gyors lehet a Suzukival. Hasonló lesz, mint tavaly: több jó versenyző jó motoron, amelyekkel képesek lehetnek futamot nyerni. A cím sorsa is három-négy versenyző között fog eldőlni, és ez érdekesnek ígérkezik! Hinni akarok benne, hogy én is közéjük fogok tartozni, de előfordulhat, ha nem így lesz. De akkor sem leszek csalódott, s csak a jövőt fogom szem előtt tartani” – mondta a spanyol.

Fotók: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: