Jegyek

B3 Racing: Igazi ázsiai verseny Sepangban (videó!)

TCR
B3 Racing: Igazi ázsiai verseny Sepangban (videó!)
2016.09.30. 17:56
Egymás után a második Formula-1-es hétvégén vendégeskedik a TCR International Series mezőnye: Szingapúrt követően ezúttal Sepang a helyszín. Az alábbiakban a B3 Racing összefoglalóját osztjuk meg olvasóinkkal a pénteki első futamról, amelyet a cikk végén található videóban akár teljes egészében is újra lehet nézni.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

A körülmények nem túl ideálisak, de látványos és izgalmas versenyzéssel szereztünk pontokat az F1-es Malajziai Nagydíj betétprogramjaként az első versenyen.  Az otthoni idő szerint hajnali időmérő Mato Homolának sikerült a legjobban. Minden pilótánknak sikerült javítani a csütörtöki edzéshez képest, de ez csak Mato Homolának volt elég az első tízbe, aki 5. helyen indult az esti első versenyen. Tassi Attila és Dusan Borkovic szektoreredményei nem voltak rosszak, de az ideális kör egyikőjüknek sem jött össze, így a mezőny második felének elejére kvalifikálták magukat. Borkovic 11. míg Tassi a 13. helyen végzett.

1. verseny: Izgalmas és látványos futam felemás eredménnyel
Nagyon jól sikerült elkapni a rajtot mindhárom versenyzőnknek. Homola egy pozíciót javított, Borkovic hármat, Tassi pedig nem sokkal a rajt után már Borkovic mögött volt a 9. helyen. A mezőny hátsó részében történt ütközést követően pár kör után már be kellett jönnie a safety carnak és elég hosszú ideig körözött mögötte a mezőny. A verseny újraindulása után Homola Oriolával koccant, aminek következtében kicsúszott a fűre és visszaesett a 11. helyre. Borkovic és Tassi közvetlen egymás mögött autózva együtt lépett át az előttük autózókon és foglalta el, majd meg is őrizte a verseny végéig a 6. és 7. pozíciót. A versenyben továbbra is a legnagyobb csatát a tavalyi bajnok Comini és Colciago vívta. Az utolsó pillanatig kétesélyes volt a küzdelem, de most Comininek be kellett érnie a végén a dobogó második fokával. Végeredmény: Dusan Borkovic 6., Tassi Attila 7., Mato Homola 10.

Írta és fotók: B3 Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: