Jegyek

Thaiföldön tér vissza a nyári szünetről a B3 Racing

TCR
Thaiföldön tér vissza a nyári szünetről a B3 Racing
2016.08.25. 16:01
Többhetes pihenő után a burirami Chang International Circuit versenypályán méri össze ismét erejét a TCR International Series mezőnye, amelyben a B3 Racing Team ismét három pilótával képviselteti magát. Az alábbiakban a magyar alakulat előzetesét osztjuk meg olvasóinkkal, benne a hétvége menetrendjével.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

„Az egyik szemünk sír, míg a másik nevet. A jó másfél hónapos pihenő ráfér a csapatra és a pilótákra is, de az nem jött jól, hogy az oscherslebeni verseny óta nem kerültek vissza az autók a B3 Racing hungaroringi bázisára, hogy egy alapos átnézéssel és felújítással vághassunk neki a szezon második felének.
 
A nyár utolsó hetében Thaiföldön, Buriramban találkozik újra a TCR International mezőnye. A TCR már korábban is rendezett ezen a pályán versenyt, de csapatunknak ez lesz az első megmérettetése Thaiföldön.
 
A Buriram tartományban lévő versenypálya, hivatalos nevén Chang International Circuit, 2014-ben,  nyitotta meg kapuit az autó- és motorsport szerelmesei előtt Thaiföldön. A TCR versenyek mellett rendeztek már a pályán többek között japán Super GT-t, WSBK-t, és a LeMans sorozat egyik versenyhétvégéjét és itt bonyolítják le.
 
A pálya hossza 4554 m. A sok hosszú egyenest 12 gyors kanyar köti össze, amelyek között van olyan kanyar is, amelyet padlógázzal vesznek be a versenyzők.
 
Mat’o Homola az 5. helyen várja a folytatást, de hátránya az első helyezett, tavalyi bajnok Stefano Cominihez képest akár egyetlen versenyhétvége alatt is ledolgozható. Dusan Borkovic a 8., Tassi Attila a 12. helyen, míg csapatunk összetettben a 4. helyen áll.
 
A futamokat élőben lehet követni az interneten a TCR Youtube csatornáján, valamint felvételről a Sport TV műsorán.”
 
A hétvége programja:
 
Szombat (augusztus 27.)
06:00 - 06:30 1. szabadedzés
08:00 - 08:30 2. szabadedzés
10:30 - 11:05 Időmérő edzés (Q1 + Q2)
   
Vasárnap (augusztus 28.)
07:25 1. futam
09:05 2. futam

Írta és fotó: B3 Racing Team
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2018  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: