MotoGP

2018 most kezdődik: itt élőben nézheted a valenciai tesztet!

Alig másfél napja ért véget a 2017-es évad, a kétnapos valenciai kollektív gyakorlással máris megkezdődik a felkészülés a következő szezonra: az újoncok és a csapatot váltók is most próbálhatják ki először új versenygépüket.
Imádod a motorsportokat? Újságírói ambícióid vannak? Ha ez a kettő igaz rád, és szeretnél a P1race.hu csapatának tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk gyakornoknak! Részletek ide kattintva.

Bár idén koránt sincs annyi változás, mint egy évvel ezelőtt, de azért így is lesznek néhányan, akik kedden és szerdán tűnnek fel először új csapatuk színeiben. Scott Redding például először ülhet fel az Apriliára, Jack Miller a Pramac Ducatira, Tito Rabat pedig az Avintia Ducatira. És természetesen itt vannak az újoncok is – leszámítva a sérült Thomas Lüthit, akit Takumi Takahashi helyettesít a Marc VDS-nél –: Franco Morbidelli, Takaaki Nakagami és Xavier Simeon is először vesz részt hivatalos MotoGP-teszten.
 
A kollektív gyakorlás mindkét nap délelőtt 10 órától délután 17 óráig tart Valenciában, s ahogy azt az előző években megszokhattuk, a BT Sport ismét élőben tudósít a szezon első – vagy bizonyos szempontból utolsó – tesztjéről: csak a 14 és 15 óra közötti szakaszt nem közvetíti a brit csatorna. Ennek köszönhetően természetesen a szokásos, alább is látható honlapokon a megfelelő linkekre kattintva szintén élőben követhető lesz majd a felkészülési körözés (a weboldalak tartalmáért nem vállalunk felelősséget!):

Link1       Link2       Link3       Link4


Fotó: MotoGP Media


Hozzászólások