Jegyek

Blog

2013
Mar
24
4 éve, 5 napja
A mai nap során is friss hírekkel jelentkezünk főoldalunkon és itt, a Live blogon. Még nem vagyunk a pályán, de Monzában esik, így a warm upot már szinte biztosan esőben rendezik.


2013
Mar
23
4 éve, 5 napja


2013
Mar
23
4 éve, 5 napja

Az első és a második szabadedzés között egy nagyon izgalmas jelenetnek lehettünk a szemtanúi a monzai bokszban. A Zengő Motorsport vezetői ugyanis áthíváték magukhoz egy rövid megbeszélésre a Honda vezéreit, mivel nem voltak éppen elégedettek azzal a látvánnyal, ami az első szabadedzésen fogadta őket. Tudniillik, hogy miközben a két gyári Honda vígan körözött a pályán, addig Michelisz Norbi Civicjét a garázsban kellett szervizelni technikai problémák miatt. A megbeszélés úgy tűnik, eredménnyel zárult, mert hirtelen megjelentek a Honda szerelői a zengős bokszban, és a második szabadedzésen már elmaradtak a technikai gondok, Norbiék végre elkezdhettek az ideális beállításokra koncentrálni. A Q2-be való bejutás viszont így is nagyon nehéznek ígérkezik, hiszen Zengőék jelenleg alig rendelkeznek adattal a Cicivről.

2013
Mar
22
4 éve, 6 napja
Az ETCC-sek már ma pályára hajtottak Monzában, épp most fejezték be a második egyórás tesztjüket. A Zengő Junior Team pilótái közül Ifj. Ficza Ferenc az 5., Nagy Norbert a 9. helyen végzett kategóriájában. Lewis Hamilton öccse, Nicolas - aki a nap elején egyszer már összetörte a SEAT-ot - a 6. helyen zárta a napot, közvetlenül Ficza mögött.

2013
Mar
22
4 éve, 6 napja

Ismét Monzából jelentkezik a P1race Live blog. A tavalyi sikerre való tekintettel idén is minél több friss, exkluzív információval igyekszünk ellátni a pálya széléről kedves olvasóinkat a WTCC szezonnyitó, monzai hétvégéjén.

Jelenleg igazi vihar előtti csend uralkodik a depóban, a pilóták mosolyogva sétálnak a depóban, most még mindenki vidám, és tele van várakozásokkal az új idény rajtja előtt. Ma a WTCC-sek még nem hajtanak pályára, viszont már mindenki itt van, így ha valamikor, most még mindenkihez oda lehet menni váltani néhány szót. Nem is tétlenkedünk, estefelé és a holnapi nap folyamán számos exkluzív interjúval és néhány igazi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni olvasóinknak.

Figyeljétek hát live blogunkat!   

További bejegyzések ebből a blogból

 
race.com
 
Kövess minket!
youtubefacebooktwitterrss

VR46 shop
Pálya információ
MotoGPSuperbikeWTCC
2017. Április 09. 21:00
Argentin Nagydíj
Autódromo Termas de Río Hondo

Épült: 2008
Teljes hossza: 4805m
Szavazás
Hányadik helyen végez a WTCC 2017-es szezonjában Michelisz Norbert?
Világbajnok lesz!
Épp csak lemarad a vb-címről, második lesz.
Harmadik lesz, megszerezve hazánk első vb-dobogóját.
Megismétli tavalyi negyedik helyét.
Csak az ötödik helyen végez.
Hatodik vagy annál rosszabb pozícióban zár.
VB Ranglista
MotoGPSuperbikeSupersportWTCC
Poz.PilótaMárkaPont
1.M. VinalesYamaha25
2.A. DoviziosoDucati20
3.V. RossiYamaha16
4.M. MarquezHonda13
5.D. PedrosaHonda11
6.A. EspargaroAprilia10
7.S. ReddingDucati9
8.J. MillerHonda8
9.A. RinsSuzuki7
10.J. FolgerYamaha6
Formula.hu hírek
Tesztmotor.hu hírek
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2017  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika:

Runtime: 37,26ms